Tandläkare Stockholm

Akut tandvård, behandlingar, tandhygienist, tandimplantat m.m.

Behandlingar

Vi erbjuder individuellt anpassade behandlingar med mycket hög kvalitet. Målet är att våra kunder ska ha en god munhälsa och friska tänder både på kort och lång sikt. Våra tandläkare är utbildade i Sverige och har breda kunskaper inom den moderna tandvårdens alla olika inriktningar.


Ett flertal olika behandlingar

Vi utför alla former av traditionell tandvård, inklusive akuttandvård.

Undersökning

Välkommen till våra mottagning i Stockholm för en undersökning! En tandläkare eller tandhygienist utför undersökningen. Vi tittar på dina slemhinnor och skarvar och går noga igenom din tandvårdshistoria. Fyra röntgenbehandlingar ingår också i undersökningen. Till sist gör vi en bedömning av läget innan vi fastställer en behandlingsplan och ett kostnadsförslag.  Vid undersökning av specialist gäller en speciell taxa.

 

redskap

Air flow

Med hjälp av en fräsch spray avlägsnas beläggningar och missfärgningar. Air flow är en helt smärtfri metod.

Amalgamsanering

Amalgamfyllningar kan leda till komplikationer, exempelvis allergier och estetiska problem. Vi tar bort amalgamfyllningarna utan problem.

Botox och filler stylage

Estetiska ansiktsbehandlingar med botox och stylage fillers är också en av våra kompetenser.

Estetisk tandvård

Vi snyggar till skadade och missfärgade tänder med skalfasader och kronor.

Kirurgi

Vi erbjuder följande operationer inom tandkirurgi:

Visdomstands-resttkirurgi, frenulumplastik  rotspetskirurgi, parodontalkirurgi, implantatkirurgi, benaugmentation och sinuslyft.

Kronor och broar

Kronor och broar kan behövas när en vanlig fyllning inte räcker till när en tand gått sönder. Våra kronor och broar finns i både porslins- och guldvariant.

Lagningar

Våra  fyllningar finns i två olika material, komposit och glasjonomer. Moderna, kvalitativa och mycket hållbara fyllningar.

Tandblekning

Vi erbjuder flera olika sorters blekningar för den som vill ha ett vitare leende.

Tandimplantat

Är dina tänder så slitna tappat både estetik och tuggförmåga? Vara tandimplantat kan hjälpa dig.

Den tandvård vi tillhandahåller är till för människor i alla åldrar. Det finns inget om dina tänder som våra tandläkare inte känner till och kan hjälpa dig med. Vår högsta prioritering är att dina tänder ska vara friska och starka. 

 

Boka en tid hos oss redan idag för undersökning eller annan tandvårdsbehandling